REDUSERTE PRISER UT ÅRET!

FRAKT OVER HELE NORGE!

Om oss

Vi er stolte av å kunne tilby en sømløs kjøpsopplevelse for våre kunder! Med vårt nettverk av pålitelige fraktpartnere og verksted, tilbyr vi levering av dekk til din dør og dekkmontering i ditt område!

Vårt dekksortiment omfatter utelukkende respekterte merker fra dekkprodusenter som prioriterer rimelig prising uten å inngå kompromisser når det kommer til sikkerhetsstandarder og ytelse.

Vårt dedikerte team gir deg rådgivning og veiledning basert på dine spesifikke behov og preferanser.

Vår portefølje

N a n k a n g .

NANKANG (etablert i 1959) har gjennom tidens løp vokst til å bli en av de mest veletablerte produsentene innen dekkbransjen. Selskapet har alltid dyrket ambisjoner om å fremstille produkter som er både trygge og pålitelige, samtidig som de har strukket seg mot å ekspandere sitt virkeområde ved å ligge i forkant innen teknologisk utvikling og innovasjon.

Nankang produserer dekk som dekker en bred palett av kjøretøykategorier, inkludert personbiler, terrengbiler, motorsykler, varebiler og lette lastebiler. I deres omfattende sortiment finnes også spesialutviklede dekk for sportsbiler, skapt med særlig vekt på forbedring av kjøreegenskaper ved høy hastighet. Med hensyn til off-road-kjøring, tilbyr Nankang flere ulike modeller som kombinerer sikkerhet med langvarig slitestyrke. Ved valg av Nankang-dekk kan man være forsikret om at produktets holdbarhet står seg over tid.

L i n g l o n g .

LINGLONG (etablert i 1975) distribueres i over 172 land og har gjennom nærmere 40 års kontinuerlig engasjement opparbeidet seg en omfattende og trofast kundekrets. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har i lang tid vært en pioner innen sin teknologiske utvikling. Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt, og dette både for.

Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt, og dette både for dekkene sin kvalitet, sikkerhetsegenskaper, teknologiske dyktighet og for sitt vedvarende engasjement for miljøvern. Blant de nyeste produktene fra Linglong finner vi Sport Master, Grip Master, Comfort Master, Nord Master & GreenMax. Det er verdt å merke seg at førstnevnte nylig ble tildelt en betydningsfull pris i Finland og overgikk dekk fra flere verdenskjente merker i prestasjon.

W e s t l a k e .

WESTLAKE/GOODRIDE (etablert i 1958) representerer dekkfabrikat fra samme produsent. Goodride er rangert som verdens niende største dekkprodusent og distribueres i de fleste land verden over. Deres motto er fundamentert på prinsippene om ærlighet og integritet. Goodrides produksjonsanlegg har mottatt anerkjennelser og priser for sin fremragende standard.

Goodride/Westlake produserer dekk som passer til en omfattende variasjon av kjøretøy. Dette er en dekkprodusent som strekker seg langt for å tilby kundene ekstraordinær kvalitet. For de som søker etter rimelige og trygge dekk med implementert toppmoderne europeisk teknologi, er valget av dekk fra denne dekkprodusenten svært anbefalt.

T r i a n g l e .

TRIANGLE (etablert i 1976) er representert i over 164 land og rangerer i dag blant de mest populære budsjettmerkene på verdensmarkedet. Triangle har en ledende posisjon innen teknologi-innovasjon i Kina og har etablert seg som en foregangsaktør og pioner innen lavkarbon- og bærekraftig utvikling i den kinesiske dekkindustrien.

Triangle forplikter seg til sine grunnleggende verdier, som er “integritet, innovasjon, hardt arbeid og omsorg,” og de følger sitt utviklingsoppdrag om å “levere verdi for forbrukerne samtidig som de fremmer bærekraftig økonomisk, sosial og miljømessig ansvar.” Triangle Tires har en bred og dyp kompetanse innen teknologi som omfatter dekk for personbiler, lastebiler, busser, industrielle kjøretøy og konstruksjonsmaskiner.

Dekkservice

Vi samarbeider med over 40 montasjepartnere i landet. Våre eksperter sørger for at dekkene blir montert på en korrekt måte. Du kan være trygg på at du får…

Prismatch

Vi etterstreber alltid å ha markedets laveste pris på merkene vi fører. I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris…

Garanti

Alle dekk og felger selges med 2 års garanti og gjelder kun fabrikasjonsfeil. MERK! Garantien gjelder ikke skade forårsaket av hærverk, for…

Forsikring

Vi tilbyr Goodride/Westlake dekk med punkterings-forsikring, som inkluderer dekning for punktering, for eksempel forårsaket av kjøring på spiker.

Leveringstid

Leveringstiden er 7-9 virkedager. Vi gjør oppmerksom på at leveringstiden kan være noe lenger i høysesongen. Kunden blir varslet av…

Kontakt oss

Kundeservice / support:

mandag – fredag:    kl. 09:00 – 15:00

lørdag – søndag:    Stengt

+47 966 433 71

post@dekkduden.no

Send oss en melding

"Meget bra service, fikk kjapt svar på spørsmål og dekka ble levert i tide akkurat som lovet. Meget bra priser var det også. Anbefales og handle her."
Roger
Kjøpskunde
5/5
"Bra pris og rask, gebyrfri levering. Rask respons og god dialog hele veien, anbefales."
LL
Kjøpskunde
5/5
"Seriøst og rask, 3. handelen og blir garantert flere"
Jens Tore
Kjøpskunde
5/5
"Fin handel som var uproblematisk! Levert dekk pr post med god oppfølgning"
Kristian
Kjøpskunde
5/5
"Veldig god pris og service! Fikk dekkene rett hjem og oppdatering under veis. Seriøs og trygg handel!"
Erling
Kjøpskunde
5/5
Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen