FAQ

FAQ

Hvor mye koster frakt?

Frakt koster 150,- pr dekk. 300,- for et par og 600,- for et sett. Frakt koster 150,- pr dekk uansett antall dekk man handler.

 

Er det mulig å hente dekkene for å slippe fraktavgiften?

Det er ikke mulig å hente dekk selv da varene sendes fra EU-lager. Dekkene sendes fra våre samarbeidspartnere i Sverige, Tyskland og Finland.

 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 7-9 virkedager. Vi gjør oppmerksom på at leveringstiden kan være noe lenger i høysesongen. Kunden blir varslet av Postnord dagen før og ca. 30 min før levering.

 

Hvordan sendes varene? Leveres de på døren?

Varene leveres innpakket i papp for å gi god beskyttelse. Vi har avtale med Postnord som leverer varene på døren.

 

Kan jeg spore min levering?

Du kan spore forsendelsen på www.postnord.no. Du får et forsendelsnummer fra oss så snart Postnord har hentet og registrert varene i systemet sitt.

 

Hvorfor har jeg ikke mottatt alle dekkene jeg bestilte?

Om en del av leveringen savnes kan dette ha med å gjøre at flere kolli har blitt sendt og bare en del av leveringen har kommet fram. Av ulike anledninger havner varene på ulike lastebiler. Dette skjer spesielt i høysesongen.

 

Viser prislistene pris pr. dekk?

Prislistene viser pris pr. dekk og vises eks. frakt.

 

Fører dere kun Nankang, Westlake/Goodride, Triangle og Linglong?

Vi fører flere fabrikat, men med  lenger leveringstid (estimert 15 virkedager). Andre fabrikat sendes fra lengre avstander som gir lengre leveringstider.

 

Hvordan betaler jeg? Har dere betalingsutsettelse?

Vi har gjort det enkelt for våre kunder – vi kan sende Vipps-faktura rett til kundens Vipps og nettbank. Vi kan også sende faktura på E-post og SMS. Vi har dessverre ikke betalingsutsettelse da vi ønsker en trygg og ryddig handel.

 

Hva er “punkteringsforsikring” og gjelder den på kun Westlake/Goodride dekk?

Det er kun Westlake/Goodride som selges med punkterings-forsikring. Hvis man er uheldig og punkterer, så får man tilsendt et nytt dekk uten kostnad! Goodride har stått for kvalitet til lav pris siden 1958 og er verdens niende største dekkprodusent.

 

Jeg vil angre kjøpet. Hva gjør jeg nå?

Om du ønsker å angre kjøpet eller har bestilt feil vare, så kan du innen 14 dager returnere varen til oss.. Pengene overføres til din konto når varene er kommet tilbake til oss. Retur av varene må kjøperen selv ordne. Kjøperen må betale fraktavgiften.

 

Hva gjør jeg dersom varene er skadet når de kommer fram til meg?

Om du har fått en transportskadet vare er det viktig at du gir beskjed til transportfirmaet  når du mottar varen.  Er det en skjult skade så må du ta kontakt med oss så snart som mulig. Vi vil trenge bilder av skaden/skadene og dersom varene må sendes i retur så dekker vi fraktavgiften.

 

Hvor gamle kan dekkene være?

Det finnes ingen lov som sier nøyaktig hvor gamle dekkene kan være, det er slitasjen som avgjør dette. Normalt sier man at levetiden for dekk som brukes ikke bør være eldre enn 6 år.

Din kjørestil, hvordan du lagrer dekkene når det ikke er sesong, og hvor mye du kjører er noen av faktorene som påvirker dekkenes levetid. En tommelfingerregel er at når dekkene begynner å få sprekker, bulker eller mønsterdybden er mindre enn minimumskravet på 1,6 mm for sommerdekk og 3 mm for vinterdekk, er det på tide å bytte.

Skroll til toppen