PERSONVERN

DEKKDUDEN – Org.nr 926 802 178

 

DEKKDUDEN har som målsetting å følge alle til enhver tid gjeldende lover og regler angående personvern. Disse retningslinjene beskriver hvordan DEKKDUDEN henter inn, bruker, deler og lagrer personopplysningene dine. Ved å godkjenne retningslinjene på nettstedet i forbindelse med kjøp eller registrering av opplysninger, samtykker du i behandling av personopplysningene dine i henhold til det nedenstående:

Vi henter inn og behandler personopplysninger om deg når du gjennomfører et kjøp på nettstedet, kontakter oss, besøker nettstedet eller når du på annen måte har kontakt med oss. Informasjonen som samles inn fra deg ved kjøp, er nødvendig for at du skal kunne inngå avtale med DEKKDUDEN og for at vi skal kunne sende deg tilbud, informasjon og varer.

De personopplysningene vi henter inn og behandler om deg i form av en kunde som gjennomfører et kjøp:

  • Navn
  • Organisasjonsnummer
  • Adresser (faktura- og leveringsadresse)
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Kjøpte varer

Vi behandler personopplysninger som du har registrert eller gitt oss eller som vi har hentet inn i den hensikt å administrere kjøpene dine og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Opplysningene kan også brukes til identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og til statistiske formål. Personopplysningen dine sendes til og brukes også av transportselskap slik at varene du har bestilt skal kunne leveres til deg. Ved å godkjenne retningslinjene på nettstedet i forbindelse med kjøp eller registrering av opplysninger, samtykker du i at personopplysningene dine kan bli sendt til land utenfor EU/EØS dersom noen av våre leverandører eller samarbeidspartnere befinner seg der.

Du kan be om utskrift av alle de personopplysningene vi har lagret om deg. For å kunne gi ut denne informasjonen må vi forsikre oss om din identitet. Vi sender deg utskriften innen 30 dager. Du har rett til å få feilaktige eller ufullstendige opplysninger rettet eller endret.

Du har rett til å få personopplysningene dine slettet dersom de ikke lengre er nødvendige for det formålet de ble samlet inn for. Det kan likevel være lovpålagte krav som gjør at vi ikke har lov til å slette personopplysningene dine umiddelbart, for eksempel regnskapsloven og andre skatteregler. Vi vil da kun lagre den informasjonen som vi i henhold til loven er forpliktet til å oppbevare.

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen