KJØPSVILKÅR

Bestilling

Vi håndterer bestillingen din innen 24 timer på virkedager. For å kunne bestille må du ha fylt 18 år.

Priser & avgifter

Samtlige priser er inklusiv mva og tollavgift. Miljøavgift på 25,- per dekk kommer i tillegg. Kostnaden for tjenestene du velger å få utført hos monteringsverksted betales til det aktuelle verkstedet.

Betalingsmåte

Vi tilbyr kun E-faktura til Vipps/nettbank og til E-post. Fakturaen sendes deg per e-post/Vipps eller SMS.

Levering

Varene leveres med POSTNORD. Ved levering til privatperson kontakter transportøren deg senest dagen før utkjøring. Vær oppmerksom på at du ikke får noen varsling den dagen varene kjøres ut. Hvis du ikke har anledning til å motta varene den dagen, vil transportøren tilby levering en annen dag.

Det er viktig at du sjekker varene dine nøye ved mottak av leveransen. Ser du en skade på varen må du melde fra om dette direkte ved mottak.

Angrerett

Som privatperson har du 14 dagers angrerett på alle varer. Hvis du vil angre kjøpet ditt, så må du varsle oss om dette innen 14 dager. Vi ber deg sende varslet skriftlig, via E-post (post@adekkduden.no). Angreskjema får du sammen med fakturaen. Du finner også skjemaet lenger nede.

Ved eventuell retur må du alltid kontakte DEKKDUDEN før du sender de aktuelle varene tilbake. Det er du som kunde som betaler for returfrakten hvis varene allerede er sendt ut til kjøper.

Hvis du har angret kjøpet ditt betaler vi deg tilbake senest innen 14 dager etter at vi har fått ditt varsel om at du angrer kjøpet, og senest når vi har fått varene i retur. For at du skal få full tilbakebetaling kreves det at varen er i sin opprinnelige stand, noe som bl.a. betyr at du ikke har brukt varen. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

ANGRESKJEMA

Uavhentet gods

Uavhentede forsendelser er ikke alene godt nok for å benytte deg av angreretten, men du må i tillegg sende en melding til DEKKDUDEN. For uavhentet gods tar vi en gebyr for å dekke kostnadene våre. Du må da bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Garanti

Alle dekk og felger selges med 1 års garanti og gjelder kun fabrikasjonsfeil.

MERK! Garantien gjelder ikke skade forårsaket av hærverk, for biler som benyttes til motorsport eller i næringsvirksomhet. Skader som oppstår etter at varen er mottatt, for eksempel ved montering, demontering og kjøring, erstattes ikke. Slitasje regnes ikke som skade, heller ikke hurtigslitasje som følge av defekter på kjøretøyet.

Garantien på felger gjelder kun opprinnelige feil i materialer, bearbeiding og overflatefinish. Dette innebærer bl.a. at overflatefinishgarantien opphører å gjelde dersom felgene vaskes med syrebaste eller andre aggressive vaskemidler. Garantien opphører også dersom felgene utsettes for mekanisk påvirkning eller vaskes med grove børster eller utsettes for lignende behandling. Videre omfatter ikke garantien steinsprut og påkjøringsskader.

Passgaranti

DEKKDUDEN garanterer at komplett hjul passer til din bil. Vi sjekker opp mot registreringsnummeret på bilen.

Reklamasjon

Ved eventuell reklamasjon må du kontakte DEKKDUDEN før du sender de aktuelle varene tilbake. Du kan kontakte oss via E-post eller bruke kontaktskjema på websiden. Reklamasjoner må gjøres innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget eller burde vært oppdaget. Den siste fristen for reklamasjon er tre år fra mottak av varen. Ved godkjent reklamasjon erstattes varen kunden har kjøpt med et tilsvarende produkt.

Personopplysninger

Kundens personopplysninger vil bli lagret i et kunderegister for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Ved å godkjenne våre kjøpsvilkår samtykker du til behandling av de personopplysningene du oppgir.

 
Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen