Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.20.54

NANKANG (etablert i 1959) har gjennom tidens løp vokst til å bli en av de mest veletablerte produsentene innen dekkbransjen. Selskapet har alltid dyrket ambisjoner om å fremstille produkter som er både trygge og pålitelige, samtidig som de har strukket seg mot å ekspandere sitt virkeområde ved å ligge i forkant innen teknologisk utvikling og innovasjon.

Nankang produserer dekk som dekker en bred palett av kjøretøykategorier, inkludert personbiler, terrengbiler, motorsykler, varebiler og lette lastebiler. I deres omfattende sortiment finnes også spesialutviklede dekk for sportsbiler, skapt med særlig vekt på forbedring av kjøreegenskaper ved høy hastighet. Med hensyn til off-road-kjøring, tilbyr Nankang flere ulike modeller som kombinerer sikkerhet med langvarig slitestyrke. Ved valg av Nankang-dekk kan man være forsikret om at produktets holdbarhet står seg over tid.

AS-3 EV, AS-2+, NS-20 & NA-1, TR10, CW20, CW25, SP-7, SP-9, NS-2R, FT-7, FT-9, N-889, MT-1, SW-7, SW-8, SW-9, Ice-1, Ice-2 & WS-1

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.22.35

LINGLONG (etablert i 1975) distribueres i over 172 land og har gjennom nærmere 40 års kontinuerlig engasjement opparbeidet seg en omfattende og trofast kundekrets. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har i lang tid vært en pioner innen sin teknologiske utvikling.

Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt, og dette både for dekkene sin kvalitet, sikkerhetsegenskaper, teknologiske dyktighet og for sitt vedvarende engasjement for miljøvern. Blant de nyeste produktene fra Linglong finner vi Sport Master, Grip Master, Comfort Master, Snow Master & GreenMax. Det er verdt å merke seg at førstnevnte nylig ble tildelt en betydningsfull pris i Finland, hvor den ble anerkjent som en “dark horse” og dermed overgikk dekk fra flere verdenskjente merker i prestasjon.

Sport Master E, Sport Master, Comfort Master, GreenMax, Winter Grip 1, Winter Grip 2, Winter Ice I-15 & Nord Master

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.23.40

WESTLAKE/GOODRIDE (etablert i 1958) representerer dekkfabrikat fra samme produsent. Goodride er rangert som verdens niende største dekkprodusent og distribueres i de fleste land verden over. Deres motto er fundamentert på prinsippene om ærlighet og integritet. Goodrides produksjonsanlegg har mottatt anerkjennelser og priser for sin fremragende standard.

Goodride/Westlake produserer dekk som passer til en omfattende variasjon av kjøretøy. Dette er en dekkprodusent som strekker seg langt for å tilby kundene ekstraordinær kvalitet. For de som søker etter rimelige og trygge dekk med implementert toppmoderne europeisk teknologi, er valget av dekk fra denne dekkprodusenten svært anbefalt.

Z107, SA37, Solmax 1, Ice Master Spike Z506, WW608, SW618 & SW628

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.24.52

TRIANGLE (etablert i 1976) er representert i over 164 land og rangerer i dag blant de mest populære budsjettmerkene på verdensmarkedet. Triangle har en ledende posisjon innen teknologiinnovasjon og har etablert seg som en foregangsaktør og pioner innen lavkarbon- og bærekraftig utvikling i dekkindustrien.

Triangle forplikter seg til sine grunnleggende verdier, som er “integritet, innovasjon, hardt arbeid og omsorg,” og de følger sitt utviklingsoppdrag om å “levere verdi for forbrukerne samtidig som de fremmer bærekraftig økonomisk, sosial og miljømessig ansvar.” Triangle Tires har en bred og dyp kompetanse innen teknologi som omfatter dekk for personbiler, lastebiler, busser, industrielle kjøretøy og konstruksjonsmaskiner.

SporteX, AdvanteX, IcelynX TI501, Icelink PS01 & Snowlink PL01

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen