Sommerdekk

SommerdekkSommerdekk er laget for å tåle varme og tørre veier. Disse dekkene er laget av en gummiblanding spesielt designet for høye temperaturer for bedre grep og stabilitet på veien. For å redusere risikoen for vannplaning, er mønsteret på sommerdekkene laget for å sikre en god drenering av vann. Dessuten har sommerdekk en stivere konstruksjon, noe som forbedrer responsen og følelsen du får mens du kjører.

Det er avgjørende å huske på at sommerdekk ikke er passende for vinterkjøring. Det er fordi vinterdekk har bedre grep på snø og is enn snødekk. Så det er viktig å bytte dekk til værforholdene.

Når du velger sommerdekk, er det viktig å sørge for at dekkene er riktige i størrelse og kapasitet for kjøretøyet ditt. Sørg også for å se på dekkets merking; disse viser dekkets ytelsesegenskaper, som rullemotstand, grep på vått underlag og støynivå.

Sjekk regelmessig mønsterdybden på sommerdekkene for å sikre at de fungerer best og er sikre. Selv om mønsterdybden i Norge bare er 1,6 mm, er det lurt å bytte til nye dekk når mønsterdybden når 3mm for bedre grep.

I tillegg må du sikre at dekkene dine er riktig vedlikeholdt når de ikke brukes. De bør holdes på en tørr, ren plass og unngå direkte sollys og ekstreme temperaturer. For å sikre at du kjører trygt og behagelig, er det viktig å velge og vedlikeholde riktige sommerdekk.

Men fortvil ikke. Vi er her for å hjelpe deg med både vedlikehold, anbefaling,  inn- og utskifting av sommer dekk. Vår tjeneste for dekk skifte er pålitelig og profesjonell. Du kan være trygg på at jobben vil bli fullført raskt og effektivt med vårt erfarne og dyktige team. Vi forsyner et bredt utvalg av høykvalitets dekk fra anerkjente merker fordi vi er klar over hvor viktig det er å ha riktige dekk på bilen din i vintersesongen. Slik at du på veien er trygg.

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen