Helårsdekk

Helårsdekk er dekk som hovedsakelig er laget for å brukes uansett sesong og vær. For de som ikke ønsker å bytte dekk to ganger i året, er disse dekkene den perfekte kombinasjonen av sommer– og vinterdekk – som fungerer året rundt,

Helårsdekk har en spesiell gummiblanding som gjør dem egnet for temperaturer som er både varme og kalde. I tillegg har de et mønster som er laget for å ha et godt grep på både tørr og våt vei. Dette gir dem evnen til å håndtere et bredt spekter av værforhold, inkludert moderat snø.

Når du kjører på snø og is, er helårsdekk ikke like effektive som vinterdekk. Som et resultat bør vinterdekk fortsatt brukes i områder med ekstreme vinterforhold. Men for folk som bor i områder med mildere vintre, er helårsdekk et godt alternativ.

Når du velger helårsdekk, er det viktig å sørge for at dekkene er riktige i størrelse og kapasitet for kjøretøyet ditt. Sørg også for å se på dekkets merking; disse viser dekkets ytelsesegenskaper, som rullemotstand, grep på vått underlag og støynivå. Vær også klar over at helårsdekk ikke er like gode som spesialiserte sommerdekk og vinterdekk. Dersom man ofte kjører i ekstreme værforhold, som mye snø og is, kan det være lurt å velge dekk som er spesiallaget for disse forholdene.

Men fortvil ikke. Vi er her for å hjelpe deg med både vedlikehold, anbefaling,  inn- og utskifting av dekk. Vår tjeneste for dekk skifte er pålitelig og profesjonell. Du kan være trygg på at jobben vil bli fullført raskt og effektivt med vårt erfarne og dyktige team. Vi forsyner et bredt utvalg av høykvalitets dekk fra anerkjente merker fordi vi er klar over hvor viktig det er å ha riktige dekk på bilen din i de ulike sesongene. Slik at du på veien er trygg.

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen