SPAR STORT PÅ SOMMERDEKK NÅ!

FRAKT OVER HELE NORGE!

Om oss

Vårt dekksortiment omfatter utelukkende respekterte merker fra dekkprodusenter som prioriterer rimelig prising uten å inngå kompromisser når det kommer til sikkerhetsstandarder og ytelse.

Vi tilbyr en sømløs kjøpsopplevelse for våre kunder! Med vårt nettverk av pålitelige fraktpartnere og verksted, tilbyr vi levering av dekk til din dør og dekkmontering i ditt område!

Vårt dedikerte team gir deg rådgivning og veiledning basert på dine spesifikke behov og preferanser.

" Meget bra service, fikk kjapt svar på spørsmål og dekka ble levert i tide akkurat som lovet. Meget bra priser var det også. Anbefales og handle her👍🏻👍🏻 "
Roger Berget
* * * * *
" Veldig fornøyd og god service, kvalitetsdekk, gode priser samtidig det går raskt og varene blir levert til tiden hjem, meget bra 🙂 "
Alex An Nguyen
* * * * *
" Dekkduden var svært hjelpsom med å finne riktig dekk til vår bil. Betalingen gikk enkelt, og dekkene ble sendt umiddelbart. En fantastisk opplevelse! "
Christian
* * * * *

Dekk portefølje

N a n k a n g .

Nankang (etablert i 1959) et et midrange/kvalitetsdekk som har gjennom tidens løp vokst til å bli en av de mest veletablerte produsentene i dekkbransjen. Selskapet har alltid dyrket ambisjoner om å fremstille produkter som er både trygge og pålitelige, samtidig som de har strukket seg mot å ekspandere sitt virkeområde ved å ligge i forkant innen teknologisk utvikling og innovasjon.

L i n g l o n g .

Linglong (etablert i 1975) distribueres i over 172 land og har gjennom nærmere 40 års kontinuerlig engasjement opparbeidet seg en omfattende og trofast kundekrets. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har i lang tid vært en pioner innen sin teknologiske utvikling. Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt, og dette både for.

G o o d r i d e .

Goodride/Westlake (etablert i 1958) representerer dekkfabrikat fra samme produsent. Goodride er rangert som verdens niende største dekkprodusent og distribueres i de fleste land verden over. Deres motto er fundamentert på prinsippene om ærlighet og integritet. Goodrides produksjonsanlegg har mottatt anerkjennelser og priser for sin fremragende standard.

T r i a n g l e .

Triangle (etablert i 1976) er representert i over 164 land og rangerer i dag blant de mest populære budsjettmerkene på verdensmarkedet. Triangle har en ledende posisjon innen teknologi-innovasjon i Kina og har etablert seg som en foregangsaktør og pioner innen lavkarbon- og bærekraftig utvikling i den kinesiske dekkindustrien.

Aktuelt

- Leveringstid -

Leveringstiden er 5-9 virkedager. Vi gjør oppmerksom på at leveringstiden kan være noe lenger i høysesongen. Kunden blir varslet av…

- Dekkservice -

Vi samarbeider med over 40 montasjepartnere i landet. Våre eksperter sørger for at dekkene blir montert på en korrekt måte. Du kan være…

- Prismatch -

Vi etterstreber alltid å ha markedets laveste pris på merkene vi fører. I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris…

- Garanti -

Alle dekk og felger selges med 2 års garanti og gjelder kun fabrikasjonsfeil. MERK! Garantien gjelder ikke skade forårsaket av hærverk…

- Forsikring -

Vi tilbyr Goodride/Westlake dekk med punkterings-forsikring, som inkluderer dekning for punktering, for eksempel forårsaket av…

- Blogg -

Her finner du diverse informasjon om vinterdekk, helårsdekk, sommerdekk, dekkslitasje, lufttrykk, produksjonsår på…

Kontakt oss

Hverdager:    kl. 09:00 – 18:00

Helg:    Stengt

 

post@dekkduden.no

(+47) 966 433 71

Ta gjerne kontakt gjennom kontaktskjemaet, send en SMS eller en E-post dersom telefonen ikke besvares.

Kontaktskjema

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen