RULL INN I VÅREN MED NYE DEKK!

Landsdekkende levering til dør!

LEVERINGSTID: 7-9 VIRKEDAGER

Reg.nr søk arbeid pågår.
Vennligst utfør manuelt søk på dimensjon i nettbutikken.

DEKKDUDEN er en nettbasert dekkforhandler som dedikerer seg til å levere kostnadseffektive dekkløsninger som kombinerer verdi og ytelse på en optimal måte.

Vårt utvalg består utelukkende av anerkjente merker fra dekkprodusenter som prioriterer rimelig prising uten å gå på kompromiss med sikkerhetsstandarder og ytelse.

Vi leverer dekk direkte til din dør, og tilbyr dekkmontering i ditt område. Vår service inkluderer garanti på alle dekk, prismatch og gratis punkteringsforsikring på dekk fra Goodride/Westlake.

DEKK DUDEN white logo black transparent background

Etablert:

2021

Kjøpskunder:

2 000+

Trustpilot anmeldelser:

105

Trustpilot score:

4,9 / 5

" Meget bra service, fikk kjapt svar på spørsmål og dekka ble levert i tide akkurat som lovet. Meget bra priser var det også. Anbefales og handle her "
Roger Berget
* * * * *
" Veldig fornøyd og god service, kvalitetsdekk, gode priser samtidig det går raskt og varene blir levert til tiden hjem, meget bra "
Alex An Nguyen
* * * * *
" Dekkduden var svært hjelpsom med å finne riktig dekk til vår bil. Betalingen gikk enkelt, og dekkene ble sendt umiddelbart. En fantastisk opplevelse! "
Christian
* * * * *
Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.20.54
KVALITET / MIDRANGE

Nankang (etablert i 1959) et et midrange/kvalitetsdekk som har gjennom tidens løp vokst til å bli en av de mest veletablerte produsentene i dekkbransjen. Selskapet har alltid dyrket ambisjoner om å fremstille produkter som er både trygge og pålitelige, samtidig som de har strukket seg mot å ekspandere sitt virkeområde ved å ligge i forkant innen teknologisk utvikling og innovasjon.

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.22.35
Høykvalitet i budsjettklasse

Linglong (etablert i 1975) distribueres i over 172 land og har gjennom nærmere 40 års kontinuerlig engasjement opparbeidet seg en omfattende og trofast kundekrets. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har i lang tid vært en pioner innen sin teknologiske utvikling. Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt,

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.23.40
Høykvalitet i budsjettklasse

Goodride/Westlake (etablert i 1958) representerer dekkfabrikat fra samme produsent. Goodride er rangert som verdens niende største dekkprodusent og distribueres i de fleste land verden over. Deres motto er fundamentert på prinsippene om ærlighet og integritet. Goodrides produksjonsanlegg har mottatt anerkjennelser og priser for sin fremragende standard.

Skjermbilde 2024-02-13 kl. 20.24.52
Budsjettklasse

Triangle (etablert i 1976) er representert i over 164 land og rangerer i dag blant de mest populære budsjettmerkene på verdensmarkedet. Triangle har en ledende posisjon innen teknologi-innovasjon og har etablert seg som en foregangsaktør og pioner innen lavkarbon- og bærekraftig utvikling i dekkindustrien.

nankang_as-2+_banneri_norja_852x426px
NANKANG AS-2+ (våtgrep-klasse A)
20230419172422_4584
LINGLONG SPORT MASTER (våtgrep-klasse A)
GOODRIDE SOLMAX1 (våtgrep-klasse A)
Skjermbilde 2024-04-01 kl. 01.10.03
TRIANGLE SPORTEX / EFFEXSPORT (våtgrep-klasse C/B)

- Leveringstid -

Leveringstiden er 5-9 virkedager. Vi gjør oppmerksom på at leveringstiden kan være noe lenger i høysesongen.

- Dekkservice -

Vi samarbeider med over 40 montasjepartnere i landet. Våre eksperter sørger for at dekkene blir montert på en korrekt måte. Du kan være…

- Blogg -

Her finner du diverse informasjon om vinterdekk, helårsdekk, sommerdekk, dekkslitasje, dekkmønstre, lufttrykk, produksjonsår på…

- Prismatch -

Vi etterstreber alltid å ha markedets laveste pris på merkene vi fører. I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris…

Telefontid:

Hverdager:    kl. 09:00 – 15:00

Helg:    Stengt

post@dekkduden.no

(+47) 966 433 71

Ta gjerne kontakt gjennom kontaktskjemaet, send en SMS eller en E-post dersom telefonen ikke besvares.

Kontaktskjema

Nettbutikk
0
Kontakt oss
Skroll til toppen