Vi spesialiserer oss på budsjett/økonomi dekk fra anerkjente dekkprodusenter som tilbyr rimeligere priser uten å gå på kompromiss med sikkerhet og ytelse! Det er flere fordeler med å velge dekk i lavere prisklasse som kan passe dine behov og budsjettkrav:

Kostnadsbesparelseen av de mest åpenbare fordelene med lavpris dekk er kostnadsbesparelsen. Disse dekkene har vanligvis en lavere pris sammenlignet med premium-merkede dekk. Disse kan være spesielt gunstig for bilister med strammere budsjett eller de som kjører mindre og ikke har behov for de mest avanserte dekkene.

Passende ytelse – lavpris dekk gir deg muligheten til å få anstendig kvalitet, komfort og ytelse uten å bryte banken, spesielt hvis du primært bruker kjøretøyet til daglige pendlinger eller bykjøring. Moderne produksjonsteknikker og materialer har forbedret kvaliteten på budsjettdekk, noe som gjør dem bedre enn noensinne når det gjelder grep, kjørekomfort og slitasje.

Tilfredsstillende sikkerhet – budsjettdekk kan fortsatt gi tilstrekkelig sikkerhet på veien.  De produserer i samsvar med sikkerhetsstandarder/reguleringer og har vanligvis de nyeste teknologiene og egenskapene for optimalt grep og bremsestabilitet. Ved å velge pålitelige og anerkjente budsjettmerker kan du få dekk av god kvalitet til en rimelig pris og fortsatt nyte en trygg og behagelig kjøreopplevelse.

Holdbarhet – budsjettdekk er ofte konstruert for å være slitesterke og ha lang levetid. Selv om de kanskje ikke varer like lenge som premium-dekk, kan de likevel tilby betydelig kilometerstand og ytelse før de trenger å byttes ut. Dette betyr at du kan få valuta for pengene dine og forlenge levetiden til dekkene dine uten å måtte investere i de dyreste alternativene.

 

N a n k a n g

Nankang skjermbilde

NANKANG (etablert i 1959) har gjennom tidens løp vokst til å bli en av de mest veletablerte produsentene innen dekkbransjen. Selskapet har alltid dyrket ambisjoner om å fremstille produkter som er både trygge og pålitelige, samtidig som de har strukket seg mot å ekspandere sitt virkeområde ved å ligge i forkant innen teknologisk utvikling og innovasjon.

Nankang produserer dekk som dekker en bred palett av kjøretøykategorier, inkludert personbiler, terrengbiler, motorsykler, varebiler og lette lastebiler. I deres omfattende sortiment finnes også spesialutviklede dekk for sportsbiler, skapt med særlig vekt på forbedring av kjøreegenskaper ved høy hastighet. Med hensyn til off-road-kjøring, tilbyr Nankang flere ulike modeller som kombinerer sikkerhet med langvarig slitestyrke. Ved valg av Nankang-dekk kan man være forsikret om at produktets holdbarhet står seg over tid.

Portefølje:

Sommerdekk: Nankang Sportnex AS-2+, Nankang Noble Sport NS-20 & Nankang NA-1

Piggdekk: Nankang SW-7, Nankang SW-8 & Nankang SW-9

Nordisk piggfrie vinterdekk: Nankang Ice-1, Nankang Ice-2 & Nankang WS-1

L i n g l o n g

LINGLONG (etablert i 1975) distribueres i over 172 land og har gjennom nærmere 40 års kontinuerlig engasjement opparbeidet seg en omfattende og trofast kundekrets. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har i lang tid vært en pioner innen sin teknologiske utvikling.

Linglong har blitt anerkjent og hedret med flere priser både nasjonalt og internasjonalt, og dette både for dekkene sin kvalitet, sikkerhetsegenskaper, teknologiske dyktighet og for sitt vedvarende engasjement for miljøvern. Blant de nyeste produktene fra Linglong finner vi Sport Master, Grip Master, Comfort Master, Snow Master & GreenMax. Det er verdt å merke seg at førstnevnte nylig ble tildelt en betydningsfull pris i Finland, hvor den ble anerkjent som en “dark horse” og dermed overgikk dekk fra flere verdenskjente merker i prestasjon.

Portefølje:

Sommerdekk: Linglong Sport Master, Linglong Comfort Master & Linglong GreenMax 

Piggdekk: Linglong Winter Grip 1 & Linglong Winter Grip 2

Nordisk piggfrie vinterdekk: Linglong Winter Ice I-15 & Linglong Nord Master

W e s t l a k e / G o o d r i d e

WESTLAKE/GOODRIDE (etablert i 1958) representerer dekkfabrikat fra samme produsent. Goodride er rangert som verdens niende største dekkprodusent og distribueres i de fleste land verden over. Deres motto er fundamentert på prinsippene om ærlighet og integritet. Goodrides produksjonsanlegg har mottatt anerkjennelser og priser for sin fremragende standard.

Goodride/Westlake produserer dekk som passer til en omfattende variasjon av kjøretøy. Dette er en dekkprodusent som strekker seg langt for å tilby kundene ekstraordinær kvalitet. For de som søker etter rimelige og trygge dekk med implementert toppmoderne europeisk teknologi, er valget av dekk fra denne dekkprodusenten svært anbefalt.

Portefølje:

Sommerdekk: Westlake Z-107, Westlake SA-37 & Westlake Solmax 1

Piggdekk: Westlake Ice Master Spike Z-506 

Nordisk Piggfrie vinterdekk: Westlake SW-618

T r i a n g l e

TRIANGLE (etablert i 1976) er representert i over 164 land og rangerer i dag blant de mest populære budsjettmerkene på verdensmarkedet. Triangle har en ledende posisjon innen teknologiinnovasjon i Kina og har etablert seg som en foregangsaktør og pioner innen lavkarbon- og bærekraftig utvikling i den kinesiske dekkindustrien.

Triangle forplikter seg til sine grunnleggende verdier, som er “integritet, innovasjon, hardt arbeid og omsorg,” og de følger sitt utviklingsoppdrag om å “levere verdi for forbrukerne samtidig som de fremmer bærekraftig økonomisk, sosial og miljømessig ansvar.” Triangle Tires har en bred og dyp kompetanse innen teknologi som omfatter dekk for personbiler, lastebiler, busser, industrielle kjøretøy og konstruksjonsmaskiner.

Portefølje:

Sommerdekk: Triangle SporteX & Triangle AdvanteX

Piggdekk: Triangle IcelynX & Triangle Icelink

Nordisk piggfrie vinterdekk: Triangle Snowlink PL01

Vi er dedikert til å møte alle dine dekkrelaterte behov og tilbyr profesjonell monteringstjeneste utført av eksperter som sørger for at dekkene blir montert på en korrekt og effektiv måte. Du kan være trygg på at du får profesjonell service av høy kvalitet.

La oss ta vare på dine dekkmonteringsbehov slik at du kan få en trygg og optimal kjøreopplevelse. Vårt vennlige personale er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og veiledning om riktig dekkmontering og balansering.

Skroll til toppen